31 December 2012

Otw to 2013

Assalamualaikum everyoneeee ! haii, semuaaa sihat kan? Bagus . Hehe, aku update blog ni sesaje je . takde motif tertentu pon . Hanya disebabkan esok last cuti dan dah empat bulan aku tak update blog ni . Okay, ingin saya tegaskan disini , blog saye memang peratuan kena update empat bulan sekali ya puan-puan . (ala-ala rancangan memasak chef wan) harap maklum . mueheheh . Dah dah dah , sekarang aku nak cerita ke nak menghargai ke nak berterima kasih lah jugak  ! Untuk semua yang dah buat tahun 2012 aku indah menarik bahagia sedih kecewa sakit hati geram marah . Itu semua kenangan manis :) Thank you for everything and everyone !

Yaa , means move on dari tak bagus ke bagus :)
Untuk 2013 aku nak hanya satu . aku harap all my wishes comes true . satu lah kan tu ? Okayyy , penat dah jari menaip . padahal tak tau nak tulis ape sebenarnya . hahaha . (gelak sesorang) lastly, nak wish dekat mereka-2 yang nak ambil PMR tahun depan . especially dekat diri sendiri , bestfriends , friends dan semua kawan-2 sebatch seluruh Malaysia (over tau) . We're the last batch of PMR , so lets make it worth , lets make it as a kenangan terindah sampai bila bila . Lets make our parents proud of us , lets make our teachers tak menyesal mengajar kita (tolong jangan pertikaikan grammar aku please) Hahaha . And and and, gud luck and semoga berjaya dgn cemerlang! *skema sungguh . Okaylah , tunggu update empat bulan selepas ini pulak ye ! Maklumlah PMR candidates memang bzy . Kahkahkhak . Bajets macam org bace blog kau je . eh biarlah aku memang suke cakap sesorang lalala . kekadang rase menyampah pulak dengan diri sendiri . okay itu memang ayat kak fatin liyana . byeee


Lottsss Loveesss , nurmarina♥

No comments:

Post a Comment